Resultaten voor kassasysteem

kassasysteem
Wat is een kassasysteem? Kassasystemen en POS-software Becosoft.
Aangezien de functionaliteiten zo breed zijn, is POS-systeem dan ook een betere benaming dan kassasysteem. De software van een kassasysteem. We hadden al vermeld dat een kassasysteem het hart is van uw winkel. Dat kan u gerust nog toespitsen op de software waarmee u werkt.
Kassasystemen voor de detailhandel Touch Systems.
Dit vergt achteraf geen extra acties of handelingen. Ons kassasysteem doet dit automatisch voor u. Snel overzicht over uw cijfers. Duidelijke rapportering is een essentieel onderdeel voor elke detailhandel. Alleen met correcte en overzichtelijk verkoopcijfers kan u uw detailhandel blijven succesvol uitbaten. Aan de hand van onze software kan u tientallen rapporten opvragen.
Handleiding: hoe het juiste kassasysteem vinden voor jouw zaak KMO Shops.
Ook doet het kassasysteem aan voorraadbeheer: het houdt bij welke items verkocht werden en hoeveel je er dan opnieuw moet aankopen om de voorraad op peil te houden. Zo vermijd je voorraadtekort! Op basis van deze informatie kan je bedrijfsbeslissingen nemen. In de horeca maakt men gebruik van een iets complexer kassasysteem. In een horeca-kassasysteem moet immers de plattegrond van je restaurant zichtbaar zijn. Via kleurcodes kan je zo snel nagaan welke tafels bezet, vrij of gereserveerd zijn. Bovendien moet het kassasysteem flexibel werken om deze tafelindeling te wijzigen als er bijvoorbeeld tafels bijeen gezet worden of het terras geopend wordt. Daarnaast moet het horeca-kassasysteem in staat zijn om bestellingen digitaal naar de keuken door te sturen. Hierdoor vermijd je miscommunicatie, moeten je obers minder over en weer lopen én win je enkele minuten waardoor klanten sneller bediend kunnen worden. Een rekening opsplitsen, een seizoensmenu of aanbieding van de dag in je kassasysteem ingeven: het systeem moet voldoende flexibel in elkaar zitten om er snel wijzigingen in aan te brengen. Verder krijgt men in de horeca te maken met extra regelgeving.
POS systeem Slim iPad Point of Sale systeem voor uw bedrijf SumUp. SumUp. flag-be. flag-be. flag-br. flag-cl. flag-de. flag-fr. flag-ie. flag-it. flag-nl. flag-at. flag-pl. flag-pt. flag-sk. flag-es. flag-uk. flag-us. flag-se. flag-ch. SumUp. flag-be. fla
Altijd up-to-date: het kassasysteem wordt regelmatig bijgewerkt overeenkomstig nieuwe wettelijke eisen en helpt u om altijd aan de fiscale wetgeving te voldoen. Maak een terugbelafspraak. We nemen telefonisch contact met u op om de beste oplossing voor u te vinden.
Hoe werkt een kassasysteem? De basis.
Kassasystemen Hoe werkt een kassasysteem? Hoe werkt een kassasysteem? Door Chris Wagenaar 2019-03-07T1027170000: 7 maart 2019. In elke winkel is wel een kassasysteem te vinden, een kassasysteem houdt in.: Een kassa en alle daarop aangesloten apparaten die gebruikt worden voor het afrekenen.
Kassasystemen Opsomer bvba MplusKassa GreatPOS Bestel App. Comments Box SVG icons.
Uw kledingzaak uitrusten met een gepast kassasysteem dan kiest u voor MPlus Software op een Windowsplatform. Het bijhouden van uw stock, verkopen, kortingen klantengegevens. Maten, kleuren, stock, u kan het allemaal netjes opvragen en bijhouden. De kassa gekoppeld aan uw webshop bied u een meerwaarde voor uw verkopen. Snelheid en gebruikersgemak en altijd uw artikelen up-to-date houden is belangrijk in uw krantenwinkel. Prijzen veranderen geregeld bij uw artikelen. Een uitgebreid kassaverslag van uw dagtotalen, gerangschikt per periode, per artikel, per leverancier, voor een duidelijk overzicht van uw verkopen om uw klanten de juiste producten aan te bieden. Uw bakkerij optimaliseren van de winkeljuffrouw tot de bakker is vooruitgang van uw zaak. Naast de normale verkopen in uw bakkerij kunt ook de bestellingen rechtstreeks ingeven in de kassa.
Kassasystemen voor Horeca te Antwerpen AlfaPOS Control.
Als professionele horecaondernemer stelt u terecht hoge eisen aan uw kassasysteem. Het systeem moet intuïtief werken, met een touchscreen te bedienen zijn, u wilt eenvoudig gerechten en prijzen aanpassen én u wilt altijd realtime inzicht in uw omzet. unTill, hét kassasysteem voor de horeca, biedt het allemaal.
Het gebruiksvriendelijke kassasysteem voor sportverenigingen Twelve. Login. Support. Search.
Het kassasysteem voor de sportverenigingen. Op zoek naar een kassasysteem voor jouw sportkantine? Ruim twaalf jaar geleden zijn wij begonnen met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke kassasystemen speciaal voor sportverenigingen. Ondertussen zijn onze kassas te vinden op meer dan 2.500 verenigingen door heel Nederland en België.
Allin1POS.
Uw kassasysteem, verkoop tools en website op orde krijgen zoals u het wenst dient snel in orde te zijn: onze support engineers zorgen ervoor dat alles snel en gebruiksvriendelijk klaar is voor gebruik voor u en uw personeel. Menu of producten programmeren.
Lightspeed Webshop en Kassasystemen Flexibit.
Als je fysieke winkel s avonds de deuren sluit, maakt je webshop het mogelijk om extra verkopen te realiseren online, dit in meerdere landen en 24/7. Wil je een of meerdere lokale winkels openen, dan kan je gebruik gaan maken van de POS-kassa van Lightspeed. De samenwerking tussen zowel de webshop als het kassasysteem verloopt naadloos.
Kassasysteem koppeling Elka Pieterman.
Via een digitale pakbon voegt u uw bestelling makkelijk toe aan uw voorraad. En nieuwe orders plaatst u snel en efficiënt via EDI. Ook facturen kunt u via EDI ontvangen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw kassasysteem?

Contacteer ons