Meer resultaten voor garage

garage
Vrijstaande bijgebouwen tuinhuis, serre, poolhouse, garage. Omgevingsloket.
Kleine werken op en rond een gebouw. Vrijstaande bijgebouwen tuinhuis, serre, poolhouse, garage. Het plaatsen van losstaande bijgebouwen in de tuin zoals een tuinhuis, serre, schuurtje, poolhouse of garage is vergunningsplichtig. Mits aan een aantal voorwaarden voldaan wordt, geldt een vrijstelling van de vergunningsplicht. Hier vindt u de algemene voorwaarden die in heel Vlaanderen gelden. De gemeente kan bijkomende voorwaarden opleggen. Informeer dus altijd bij de gemeente. Algemene regels over vrijstelling en melding Vlaams niveau. In heel wat gevallen geldt een vrijstelling van de vergunningsplicht voor het optrekken van vrijstaande bijgebouwen in de zij en/of achtertuin. Het kan hier gaan over een tuinhuis, poolhouse, vrijstaande carport, vrijstaande garage, vrijstaande terrasoverkapping, serre. De vrijstelling van vergunningsplicht geldt enkel als aan een aantal voorwaarden voldaan is.: Er geldt een maximum van 40 vierkante meter oppervlakte aan vrijstaande bijgebouwen per woning. Let op: ook reeds bestaande losstaande bijgebouwen worden hierbij meegerekend. Als dit bijgebouw een woonfunctie heeft, is hiervoor altijd een vergunning en de medewerking van een architect verplicht.
Garage Kerckhaert Terneuzen stopt er mee, de autobranche is knettergek geworden Zeeuws-Vlaanderen pzc.nl. Weer. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Andro
Bergen op Zoom. Jacqueline en Luc Kerckhaert stoppen als garagehouders, wat het einde betekent van garage Kerckhaert Terneuzen na 88 jaar. Garage Kerckhaert Terneuzen stopt er mee, de autobranche is knettergek geworden. TERNEUZEN Het autobloed zat er bij Luc Kerckhaert van jongs af aan in.
Garage Hoeyberghs Mol Gompel.
Wij geven je graag een woordje meer uitleg en kom gerust langs. Bent u op zoek naar een nieuwe wagen, ook daarvoor kan u bij ons terecht. Speciale aanbiedingen en voorwaarden.Koop in vertrouwen met de beste service na aankoop. Maandag 8.00-12.00 13.00-18.00.
garage VRT Taal.
Sorteren op Relevantie. Samenstellingen met garage worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Een online hulp tijdens het schrijven. Speel een spelletje zoek de fout. Spreek mee op Facebook. Discussieer mee over taal in de media. Links naar handige taalsites.
Officiële Ford verdeler. Garage Den Baes Ruddervoorde.
Kom bij ons langs in Ruddervoorde en ontdek de mogelijkheden van Ford Garage Den Baes. Bekijk het Ford gamma Doorzoek onze stock. Garage Den Baes Van alle markten thuis. Neem een kijkje in onze digitale showroom en bekijk al onze promoties, nieuws evenementen, openingstijden en pagina's' over financiering.
Home Garage Willems Toyota.
Garage Willems Toyota. Eksaardebaan 97 9160 LOKEREN tel09: 348 3291 Dendermondsesteenweg 5 9220 HAMME tel052: 21 16 66. Milieu bij Garage Willems. Bent u tevreden? Nieuws over Toyota. Ik en mijn Toyota. Tips en weetjes. Wij zijn gesloten van maandag 9/11 tot woensdag 11/11.
Traduction garage néerlandais Dictionnaire français-néerlandais Reverso.
Un second garage indépendant actuellement utilisé en atelier. Een tweede onafhankelijke garage die momenteel als werkplaats wordt gebruikt. Elles s'empoussièrent' dans le garage. Die liggen in de garage stof te verzamelen. Voir plus d'exemples' de traduction Français-Néerlandais en contexte pour garage.
Garage Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De garage wordt in de EPB-aangifte mee opgesomd, net zoals alle andere ruimten. Als soort ruimte kiest u voor garage. Opmerking: Als een garage ook nog andere functies heeft, zoals wasplaats, hobbyruimte, stookplaats, beschouwt de energieprestatieregelgeving deze ruimte toch als een garage.
Garage Baele.
Garage Baele Passion for life. Ontdek het Renault aanbod en de diensten Dacia. Ontdek het Dacia aanbod en de diensten Deze site gebruikt cookies om de site beter en vlotter te laten functioneren. Door gebruik te maken van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies Meer weten.
Garage Opel Dhont Deinze Waregem Zulte.
Garage Dhont is een familiebedrijf dat opgericht is in 1956 in Zulte. Wij zijn officiële verdeler van Opel, Opel Certified Used Cars en Dex. Als familiebedrijf doen wij er alles aan om u als klant de best mogelijke service te verlenen: de faire prijs-kwaliteitsverhouding en een open communicatie staan hierin centraal.
Garage Pieters I Toyota verdeler uw verplaatsing meer dan waard!
Verhuizen, verbouwen of gewoon een beetje opruimen? Boek snel één van onze betrouwbare Toyota bestelwagens. 50 jaar ervaring, oprechte interesse én altijd bereikbaar. Ons verkoopsteam staat altijd met de glimlach voor je klaar! Kiezen voor Garage Pieters, dat is.: Bij Garage pieters kan je terecht voor.: zorgeloos je wagen kopen, verkopen of laten herstellen. steeds een ruim showroom aanbod van nieuwe Toyota wagens.

Contacteer ons