Op zoek naar regenwater?

regenwater
regenwater Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Terrassen niet enkel bijstere inktkoker repare voedingsbodem maar ook dragen houdend van de regenwater bij. Les Terrasses non seulement fixent bien le sol, mais aussi contribuent à la rétention de l eau de pluie." Zo kan het regenwater optimaal worden gebruikt voor de inzet van de adiabatische koeling.
Afkoppelen afvalwater en regenwater Stad Brugge.
Regenwater afkomstig van je achterste dakhelft vang je op in een regenput of laat je in de grond dringen. Afkoppelen bij halfopen of open bebouwing: hoe ga je te werk? Bij een halfopen of open bebouwing moet je het regenwater volledig afkoppelen.
Regenwater, een geschenk uit de hemel Leefmilieu Brussel.
Als het regenwater onmiddellijk gebruikt wordt, zal het ook niet moeten afvloeien naar de riolen en het zuiveringsproces in het waterzuiveringsstation verstoren. Maar opgelet: filters en een aangepast onderhoud zijn noodzakelijk om regenwater te gebruiken voor hygiëne en voeding! Datum van de update: 28/09/2020.
Reni Ontdek de voordelen van regenwater.
Reni werkte voor de ontwikkeling van deze website en van de regenwaterinstallaties samen met Ecobeton Water Technologies N.V. Ze produceren industriële prefab betonelementen voor diverse toepassingen. Welk regenwater recuperatiepakket past bij u? Ontdek de voordelen van regenwater en bereken uw besparing.
Epur Behandeling voor regenwater biologisch 1kg Hubo.
De biologische behandeling voor regenwater van Epur zuivert water uit citernen of externe tanks en onderdrukt geuren. Het vermindert kalkaanslag en verzacht het water. Regenwaterbehandeling van Epur is geschikt voor de behandeling van regenwater. Toon minder Toon meer. Breedte verpakking Breedte verpakking 89, cm.
Regenwater gebruiken zorgen voor het mileu Wilo.
Bovendien beschermt u met het gebruik van regenwater het milieu, 70% van de aarde is bedekt met water, maar slechts 2.5% daarvan is drinkbaar en slechts 1% is beschikbaar via rivieren, meren en grondwater. Regenwater gebruiken voor WC-spoelingen, besproeiing, bevloeiing en het reiningen van machines bespaart een pak kostbaar drinkwater.
Regenwater gebruiken bij vleeskuikens? Provincie Antwerpen.
Het Proefbedrijf Pluimveehouderij, kan indien gewenst, gerecupereerd regenwater inzetten als waterbron. Echter ontbrak de technologie om dit regenwater om te zetten in kwalitatief drinkwater voor de vleeskuikens. In het kader van het demonstratieproject is een samenwerking aangegaan met de Ierse firma H2OZONE.
Testen om regenwater om te zetten in drinkbaar water.
Daarom gaat de drinkwatermaatschappij bij een huis in het West-Vlaamse Harelbeke twee regenputten plaatsen en vier bestaande industriële technieken met membranen uittesten om regenwater drinkbaar te maken. Hierbij wordt nagegaan of de industriële technieken op kleinere schaal ook drinkbaar regenwater opleveren.
Regenwater opvangen: zo doe je dat vtwonen.be.
Waarom regenwater opvangen? Regenwater opvangen is niet alleen beter voor het milieu, maar heeft nog veel andere voordelen. De belangrijkste voordelen van regenwater opvangen op een rij.: Regenwater bevat nauwelijks kalk. Daarom is regenwater beter voor planten en laat het geen witte kalkkringen op potten achter.
Regenwaterrecuperatie: regenwater opvangen en hergebruiken.
Regenwaterrecuperatie is meer dan ooit een must. Wie regenwater verzamelt in bufferbekken of opslagputten, verbruikt al gauw de helft minder drinkwater. U kan het hemelwater dan ook op allerlei manieren hergebruiken. Het is de logica zelve dat we regenwater opvangen en hergebruiken.
Waarvoor kunt u regenwater gebruiken Dekeyser nv.
Voor welke zaken gebruikt u best geen regenwater? Uiteraard zijn er ook verbruiksposten waarbij u best geen regenwater voor gebruikt. Aangezien een regenwaterput een bron is voor bacteriën is het aan te raden om regenwater niet te gebruiken bij volgende zaken.:

Contacteer ons