Op zoek naar cafe?

cafe
IDM Repair Café.
Herstelmateriaal is aanwezig. Maar ook zonder kapotte spullen ben je welkom voor een gezellig moment met enthousiaste mensen, een tafel vol DoItYourself-lectuur en een kopje koffie. Neem een kijkje in het Repair Café! Waarmee kan je terecht in het Repair Café.:
Café Passé GC Kontakt.
Kom eens langs op één van onze café avonden, neem je oude fotos en verhalen mee, en ontdek wat er allemaal bestaat en/of bestond in Sint-Pieters-Woluwe! Ook als je geen ervaring hebt met het inscannen van oude fotos of wat onzeker bent over het gebruiken van de erfgoedbank ben je welkom.
Café Zurenborger: eetcafé, terras, feestzaal en vergaderzaal.
Welkom bij café ZURENBORGER. Ruim veertig jaar is café Zurenborger, gelegen midden op de Dageraadplaats, een vaste waarde in de wijk Zurenborg. Intussen groeide deze mooie buurt uit tot een zeer levendige woonwijk met nieuwe, veelal jonge bewoners en een aantal creatieve ondernemingen.
Home.
Vanaf heden is de volledige erfgoedcollectie ook online te raadplegen op: www.erfgoedinzicht.be/cafevlissinghe. In 2015 vierde Café Vlissinghe haar 500ste verjaardag. Klik hier voor een terugblik op het feestjaar! Download hier ook de app van Café Vlissinghe over de rijke geschiedenis van het café.
Duvelorium Grand Beer Café.
Duvel / Duvel tripel hop amandel citroenzeste en gember Vedett Extra White crème van citroen, appel en basilicum Maredsous Bruin confituur van pruimen en cardamom Liefmans Fruitesse aardbei en pepermunt La Chouffe honing, koriander en abrikozen De Koninck karamel, soja sucrée en vanille Mardsous Blond venkelbloesem Liefmans Cuvée Brut framboos, karamel van balsamico. Het Duvelorium Grand Beer Café is het enige echte Duvel-café ter wereld, met een prachtig interieur, helemaal in de stijl van Duvel.
Delirium Cafe Brussels Delirium Village Brussels.
Add to that a great decor, thousands of souvenirs on beer and breweries: old advertising plates, trays, glasses, also add our jam sessions every Thursday, concerts, and get ready for a great evening! Délirium Café Brussels. 26 October 2017 / Delirium Café Brussels.
Repair café Repair Café Vilvoorde Repair Together.
coördinatie Warm-kracht vzw Repair Café Vilvoorde luk. hollebecq rollewagenstraat 152 1800 peutie tel. 0498 51 47 54. Le 09-02-2019 10h 13h. Repair Café Vilvoorde. Se répète tous les mois le deuxième Samedi 12 fois. Consultez toutes les news de ce Repair Café.
Café STORM Antwerpen MAS Véél meer dan een museumcafé!
MAS / Museum aan de Stroom. In het MAS / Museum aan de Stroom maak je kennis met Antwerpen in de wereld en met de wereld in Antwerpen. Niet enkel inhoudelijk je kan ook genieten van het adembenemende uitzicht op de stad.
repair cafés Ivago.
In 2013 sloegen we de handen in elkaar en bouwden we een partnerschap uit om de Repair Cafés in Gent te verspreiden. Wat is een Repair Café? Een Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst, waarop vrijwillige reparateurs helpen bij het herstellen van allerlei voorwerpen kledij, elektrische apparaten, meubels, fietsen.
Cafe The Joker.
Kleine Markt 16, 2000 Antwerpen. Café The Joker groter weergeven. De eerste Joker Comedy CD werd zondag 13 mei 2007 opgenomen in café The Joker, comedians: Alex Agnew, Xander De Rycke, Wim Helsen, Thomas Smith, Bert Gabriels en Nigel Williams.
Café Recupel: studenten recycleren, wij trakteren! Waarom recyclage? Afval sorteren is schatten recupereren Recupel Recupel.
Slotsom: Café Recupel is een kleine moeite voor jou, maar heeft een grotere impact op ons milieu dan je denkt! Zeker als we dat met zn allen doen. Komaan, trommel iedereen die je kent op voor het volgende Café Recupel!

Contacteer ons