Meer resultaten voor cafe

cafe
Praktisch Couleur Café 2021.
Om deze website optimaal te kunnen gebruiken dient u javascript in te schakelen. Personen met Beperkte Mobiliteit. Subscribe to our newsletter. Couleur Café 2021 25/06 27/06. Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord.
café Het Gasthuis.
Het café bootst de sfeer van een oude bruine kroeg na. Bierliefhebbers kunnen er terecht voor een ruim assortiment aan streekbieren. t Bruine Café is de thuisbasis van de bieren van de stadsbrouwerij: Aarschotse Bruine, de Forto en de Duc.
cafe Gomez.
Oude beestenmarkt 4 9000 Gent. Gomez is een ode aan onze stad en meerbepaald aan de Oude Beestenmarkt. Het vernieuwde plein miste volgens ons nog een plek waar je met een aperitief en aangepast hapje de werkdag kan wegspoelen, maar waar je ook tot in de vroege uurtjes kan blijven plakken.
Repair Café Dilbeek.
Bibliotheek de Wolfsput. We gooien te veel en te snel dingen weg, die misschien nog een tweede leven verdienen. Tijdens een Repair Café kan je op een plezierige manier, samen met een deskundige vrijwilligster kleine reparaties uitvoeren aan je kapotte spullen.
Camping Houtum Café de Congé.
Doorheen gans het campingseizoen 1 april tot 30 september zijn er tal van activiteiten in Café de Congé: biljartsavonden, kaartavonden, bingo's, dansavonden, BBQ, ontbijten, maar in het winterseizoen kan je de locatie ook afhuren voor andere activiteiten als verjaardagen, babyborrels, familiefeesten enz.
Stukcafe.
dinner 1800: 2030.: STUKcafé is een grand café dat als onderdeel van STUK Huis voor Dans, Beeld en Geluid gelegen is in het centrum van Leuven Naamsestraat 96. Ontdek hier de activiteiten in STUKCafé. STUKcafé kiest voor een uitgebreid gamma Belgische bieren, originele frisdranken met extra aandacht voor gezonde en milieubewuste producten.
cafe beaute beauty shop passion.
In order to be irreplaceable one must always be different. FACIALS MAKE-UP WAXING. Zin in een lekker koffietje of. van een van onze guilty pleasures! BISTRO DE LA BEAUTÉ. ONZE LAATSTE NIEUWSBERICHTEN. Hair by café beauté. ALL I WANT FOR X-MAS. VIDEO tutorial Eye: Slay Kit. ALL I WANT FOR X-MAS. ALL I WANT FOR X-MAS. MONDAY MORNING BEAUTY VIDEO: MAGIC LIPSTICK. Koop vanaf nu ook je cadeaubon online! Café Beauté 2 jaar!
Antwerpen.be.
Couleur Café 2018.
Red Bull Elektropedia Black Stage. Bloom Hill presents. DJ Andrex Dj Roméo: Los Generales. Los Magnificos Brazuk'as' Nation. DJ Andrex Dj Roméo: Los Generales. Dub Forest 3. DJ Gaetano Fabri. DJ Gaetano Fabri. Subscribe to our newsletter. Couleur Café 2018 29/06 01/07.
IDM Repair Café.
Kom ze repareren in het Repair Café! We kopen ons te pletter aan nieuwe spullen en gooien de oude met een klein defectje probleemloos weg. Het Repair Café is daar de oplossing voor! Bijzonder goed nieuws voor het milieu én voor je portemonnee.
Café Passé GC Kontakt.
Kom eens langs op één van onze café avonden, neem je oude fotos en verhalen mee, en ontdek wat er allemaal bestaat en/of bestond in Sint-Pieters-Woluwe! Ook als je geen ervaring hebt met het inscannen van oude fotos of wat onzeker bent over het gebruiken van de erfgoedbank ben je welkom.

Contacteer ons